Archief

Met de huidige wet- en regelgeving rondom de AVG wordt het steeds moeilijker om leuke foto’s van actuele activiteiten met u te delen. In iedere groep zit wel een aantal kinderen waarvan de ouders het niet fijn vinden als afbeeldingen met hun kind erop worden verspreid. Dat is uiteraard ieders goed recht.

Uit de oude doos hebben we nog heel veel foto’s liggen, van voor de AVG en waarvan we ons kunnen voorstellen dat onze oud leerlingen het leuk vinden ze nog eens zien…

Hieronder een verzameling oude teamfoto’s, groepsfoto’s en andere memorabele documenten.

Mocht u nog een bijdrage willen leveren, dan is uw digitale bijlage van harte welkom via dit formulier

   

  Eindmusical in het Chassé!

  brief Dirk van Veen schoolreis klas 6 1963

   

  Ouders en leerlingen aan het woord

  Gehoord bij het kleuter-verstoppertje... "Je moet daar tot 20 tellen." "Ik kan nog niet tot twintig tellen." "Tel dan maar tot 19." "Oké.... één, twee, drie......"
  kleuter uit de oranje klas - 4 jr.
  “Bij ons op school zijn alle juffen en meesters altijd zo lief. Ze lachen altijd en helpen je wanneer je iets heel moeilijk vindt. Maar het leukste is pauze...”
  Florentijn - 7 jaar
  “We vonden het heel leuk om samen op de Dirk van Veen te zijn en waren onder de indruk van de energie en motivatie van de leerkrachten. Wat wordt er goed nagedacht over de manier van lesgeven en begeleiding. Een nieuwe wereld die voor ons open ging. We zouden onze dochter heel graag in willen schrijven. Ik stuur in een aparte mail het inschrijfformulier toe. Het is nog ver vooruit maar ik weet zeker dat zij het goed naar haar zin gaat hebben op de Dirk van Veen.”
  toekomstige ouder na de kennismaking
  “Maandag 7 oktober kwam de Leerlingenraad van Nutsbasisschool Dirk van Veen uit Breda een prachtig cadeau brengen voor Amphia. Tijdens het zomeravondfeest in september werden allerlei lekkernijen, drankjes en snuisterijen verkocht voor het goede doel. En de Leerlingenraad had unaniem gekozen voor de Vrienden van Amphia. Voorwaarde is wel dat de opbrengst van EUR 1.350,00 geheel ten goede komt aan kind-patiënten van Amphia.”
  Giel Baaij - Amphia Ziekenhuis