Laden Evenementen

Kalender

Evenementen Search and Views Navigation

februari 2020

Calendar of Evenementen

Calendar of Evenementen
maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag

MR vergadering 5

28

Inloopochtend

30
31
1
2

Einde toetsweken

4

Team werkmiddag

6

Einde thema gezondheid

8
9

Techniekweek

11

Bouwvergadering groepen 3-8

1e rapport

Valentijnsdag

15
16

Start thema machines

Ouderavond

18

Ouderavond

Carnavalsviering op school

Alle leerlingen vrij

22
23

Carnavalsvakantie

Carnavalsvakantie

Carnavalsvakantie

Carnavalsvakantie

Carnavalsvakantie

29
1

Ouders en leerlingen aan het woord

Gehoord bij het kleuter-verstoppertje... "Je moet daar tot 20 tellen." "Ik kan nog niet tot twintig tellen." "Tel dan maar tot 19." "Oké.... één, twee, drie......"
kleuter uit de oranje klas - 4 jr.
“Bij ons op school zijn alle juffen en meesters altijd zo lief. Ze lachen altijd en helpen je wanneer je iets heel moeilijk vindt. Maar het leukste is pauze...”
Florentijn - 7 jaar
“We vonden het heel leuk om samen op de Dirk van Veen te zijn en waren onder de indruk van de energie en motivatie van de leerkrachten. Wat wordt er goed nagedacht over de manier van lesgeven en begeleiding. Een nieuwe wereld die voor ons open ging. We zouden onze dochter heel graag in willen schrijven. Ik stuur in een aparte mail het inschrijfformulier toe. Het is nog ver vooruit maar ik weet zeker dat zij het goed naar haar zin gaat hebben op de Dirk van Veen.”
toekomstige ouder na de kennismaking
“Maandag 7 oktober kwam de Leerlingenraad van Nutsbasisschool Dirk van Veen uit Breda een prachtig cadeau brengen voor Amphia. Tijdens het zomeravondfeest in september werden allerlei lekkernijen, drankjes en snuisterijen verkocht voor het goede doel. En de Leerlingenraad had unaniem gekozen voor de Vrienden van Amphia. Voorwaarde is wel dat de opbrengst van EUR 1.350,00 geheel ten goede komt aan kind-patiënten van Amphia.”
Giel Baaij - Amphia Ziekenhuis